Bob's Vinyl Sessie: TIM KNOL

Datum: 07-10-2022
Locatie: Perron 15, Havenweg 15, Aarle-Rixtel
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, podcasts maken, parttime wandel-guru; Tim Knol zit niet stil. Na zijn doorbraak op jonge leeftijd gaat het Tim voor de wind. Inmiddels heeft de man uit Hoorn vier albums op zijn naam en is de vijfde in de maak (release eind deze zomer, dus vóór de Bob's Vinyl Sessie!). Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met The Blue Grass Boogiemen. Eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk. 

Deze Bob's Vinyls Sessie is dé kans om Tim in een intieme setting aan het werk te zien. Tim zal nummers spelen van zijn eerdere albums en projecten én van zijn nieuwe plaat! 

Kaarten zijn te koop via onderstaande link en op www.bobsvinyl.nl

TICKETS: https://www.bobsvinyl.nl/a-71922229/agenda-sessies/ticket-live-sessie-tim-knol/#description

Tijden:
07 okt 2022 van 20:00 tot 00:00 uur (Perron 15)

eventImage
Meer informatie:

Het afzien van deelname aan een activiteit ná inschrijving geeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en ook geen recht op een vervangende activiteit. Organisator Laarbeek Actief heeft het recht de activiteit te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende deelnemers of overmacht. In geval van annulering door Laarbeek Actief heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde deelnamegeld.

Datum Tijd Prijs
07 okt 20:00 - 00:00 Gratis
Vol

Klik hier voor meer informatie over deze activiteit op de website van .