SYTYCD: kennismaking Modern-Jazz en choreo met fysieke beperking (16+)

Of je lijf nu helemaal mee wil en kan doen of je zit in een (rol)stoel of ervaart andere lichamelijke beperkingen of ongemakken, deze workshop is geschikt voor iedereen die van dans houdt!

Tijdens deze kennismakingsworkshop besteden we aandacht aan de moderne danstechniek – uiteraard op maat! Door het aanbieden van veelzijdige oefeningen en choreografieën maak je kennis met veel aspecten van modern-jazz dans, zoals release, samenwerking en improvisatie. Maar ook bewegen door de ruimte. Hoe? Dat ga jij ervaren! Iedereen kan meedoen, plezier staat uiteraard voorop! De docent (Cindy) zorgt voor de veiligheid, jij bent vrij om de oefeningen te vertalen naar jouw kunnen. Zo maken we er met zijn allen een unieke en bijzondere danservaring van.

Meedoen? Meld je gauw aan via deze website. Meer informatie op www.dommeldans.nl

Prijs:
€ 5,00 (De betaling van deze activiteit gaat via ).

Tijden:
11 okt 2022 van 19:00 tot 20:30 uur (Dorpshuis, Jongerenzaal)

Contact:
Heeft u vragen over deze activiteit? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@dommeldans.nl

Inschrijven kan tot:
10 okt 22:00 uur

eventImage

Inschrijven

Het afzien van deelname aan een activiteit ná inschrijving geeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en ook geen recht op een vervangende activiteit. Organisator Laarbeek Actief heeft het recht de activiteit te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende deelnemers of overmacht. In geval van annulering door Laarbeek Actief heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde deelnamegeld.

Datum Tijd Prijs
11 okt 19:00 - 20:30 € 5,00 Inschrijven