Wat doen wij

Laarbeek Actief! is een samenwerkingsverband van enthousiaste inwoners, sportaanbieders , onderwijs, kinderopvang, (buurt)sportcoaches en andere (zorg)organisaties. Samen stimuleren we jong en oud om te sporten, te bewegen en gezond te leven. We richten ons op drie thema’s:

Sport 
We stimuleren inwoners van de gemeente Laarbeek (jong & oud) om te sporten en bewegen. We organiseren bijvoorbeeld sport- en beweeglessen en ondersteunen verenigingen als dat nodig is.

Cultuur
De CultuurCoach is een schakel tussen het onderwijs en de cultuuraanbieders. De CultuurCoach spelen een adviserende, coördinerende en stimulerende rol in de structurele inbedding van cultuureducatie op de Laarbeekse scholen en het aangaan van duurzame samenwerkingsrelaties.

Jongeren
Ouder worden gaat niet altijd helemaal vanzelf. Soms hebben jongeren vragen, zoeken ze naar talenten of een manier om hun vrije tijd in te vullen. Laarbeek Actief is er voor Laarbeekse jongeren.

Contact
Wil je meer weten over Laarbeek Actief!, over activiteiten die georganiseerd worden of hoe ze jou kunnen ondersteunen? Neem dan contact op, via laarbeekactief@levgroep.nl 

Sportaanbod Laarbeek

Sport en beweegakkoord
Laarbeek Preventieakkoord
Menukaart Laarbeek Actief


Beweegaanbod

Bekijk onze beweegmogelijkheden !!

 

Beweegboekjes basisschool
Beweegtuin Laarbeek
Duo-fiets huren

Aankomende activiteiten

Music Please !! (jammen en proeven in Laarbeek)
19:00 - 21:00
de Boomerang
Gratis
Aanmelden
Lezing 25 Jaar Laarbeek met Henk van Beek
19:30 - 22:00
Dorpshuis Lieshout
Gratis
Aanmelden
Special Heroes 8 t/m 12 jaar
8 t/m 12 jaar
15:00 - 15:45
Lifestylecenter Laarbeek, Parklaan 6
Gratis
Aanmelden
Special Heroes 13 t/m 16 jaar
13, 14, 15 en 16 jaar
16:00 - 16:45
Lifestylecenter Laarbeek, Parklaan 6
Gratis
Aanmelden