Wat doen wij

Laarbeek Actief! is een samenwerkingsverband van enthousiaste inwoners, sportaanbieders , onderwijs, kinderopvang, (buurt)sportcoaches en andere (zorg)organisaties. Samen stimuleren we jong en oud om te sporten, te bewegen en gezond te leven. We richten ons op drie thema’s:

Sport 
We stimuleren inwoners van de gemeente Laarbeek (jong & oud) om te sporten en bewegen. We organiseren bijvoorbeeld sport- en beweeglessen en ondersteunen verenigingen als dat nodig is.

Cultuur
De CultuurCoach is een schakel tussen het onderwijs en de cultuuraanbieders. De CultuurCoach spelen een adviserende, coördinerende en stimulerende rol in de structurele inbedding van cultuureducatie op de Laarbeekse scholen en het aangaan van duurzame samenwerkingsrelaties.

Jongeren
Ouder worden gaat niet altijd helemaal vanzelf. Soms hebben jongeren vragen, zoeken ze naar talenten of een manier om hun vrije tijd in te vullen. Laarbeek Actief is er voor Laarbeekse jongeren.

Contact
Wil je meer weten over Laarbeek Actief!, over activiteiten die georganiseerd worden of hoe ze jou kunnen ondersteunen? Neem dan contact op, via laarbeekactief@levgroep.nl 

Sportaanbod Laarbeek

Sport en beweegakkoord
Laarbeek Preventieakkoord
Sport, Cultuur en Jongeren flyer


Beweegaanbod

Bekijk onze beweegmogelijkheden !!

 

Beweegboekjes basisschool
Beweegtuin Laarbeek
Duo-fiets huren

Aankomende activiteiten

Danceballet
3, 4 en 5 jaar
15:30 - 16:30
Lifestyle Center Laarbeek
Gratis
Meer informatie
Seniorenmiddag
55+ jaar
13:00 - 17:00
Het Anker
Gratis
Meer informatie
Sauwelavond
19:30 - 00:00
Het Anker
Gratis
Meer informatie
Danceballet
3, 4 en 5 jaar
09:00 - 10:00
Lifestyle Center Laarbeek
Gratis
Meer informatie