Graffiti workshop-expo-veiling Bosnie 15jr +

Wordt zelf een graffiti artist voor een dag!

Wil jij een graffiti kunstwerk maken en meteen het goede doel helpen? Meld je dan snel aan voor deze toffe workshop! Niet alleen leer je van graffiti artist ScanOne over het ontstaan van deze stoere kunstvorm, ook ga je zelf aan de slag!

Let wel op, je neemt jouw kunstwerk niet mee naar huis. Jouw werk wordt namelijk van 21-12 t/m 23-12 tentoongesteld in Het Oude Raadhuis in Laarbeek. Aan het einde van deze expo worden alle kunstwerken (ja dus ook die van jou) geveild aan de hoogste bieder. Zo maken en verkopen Laarbeekse jongeren kunstwerken zodat twintig jongeren hun reis naar Bosnië en het opknappen van een lokale school kunnen bekostigen.

Prijs:
€ 5,00 (De betaling van deze activiteit gaat via ).

Benodigdheden:
Oude kleding en schoenen

Tijden:
10 dec 2022 van 20:30 tot 21:30 uur (De Boemerang )

Contact:
Heeft u vragen over deze activiteit? Dan kunt u een e-mail sturen naar jongerenwerklaarbeek@levgroep.nl

Inschrijven kan tot:
09 dec 21:00 uur

eventImage

Inschrijven

Het afzien van deelname aan een activiteit ná inschrijving geeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en ook geen recht op een vervangende activiteit. Organisator Laarbeek Actief heeft het recht de activiteit te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende deelnemers of overmacht. In geval van annulering door Laarbeek Actief heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde deelnamegeld.

Datum Tijd Prijs
10 dec 20:30 - 21:30 € 5,00 Inschrijven