Lezing 25 Jaar Laarbeek met Henk van Beek

Bekende Laarbekenaar Henk van Beek op tournee
In het kader van 25 jaar Laarbeek organiseren de LEVgroep en Bibliotheek de Lage Beemden drie lezingen over ‘het ontstaan van de gemeente Laarbeek’. De lezingen worden verzorgd door de 72-jarige bekende Aarlenaar Henk van Beek. Hij tourt drie avonden met zijn interessante verhalen langs de dorpen Lieshout, Beek en Donk en Aarle-Rixtel.
Dertig jaar geleden was Henk een van de gangmakers achter het succesvolle actiecomité Ale Blie. Die club voorkwam dat het kleine Aarle-Rixtel werd opgeslokt door Helmond. Later was hij als ambtenaar betrokken bij het samensmelten van de drie dorpen tot de gemeente Laarbeek en het ontwerpen van bijbehorende vlag.

Henk zit boordevol herinneringen, anekdotes en verhalen uit die tijd en deelt deze graag met belangstellenden.
aanmelden via www.laarbeekactief.nl 

Tijden:
28 sep 2022 van 19:30 tot 22:00 uur (Dorpshuis Lieshout )

Inschrijven kan tot:
28 sep 12:00 uur

eventImage

Inschrijven

Het afzien van deelname aan een activiteit ná inschrijving geeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en ook geen recht op een vervangende activiteit. Organisator Laarbeek Actief heeft het recht de activiteit te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende deelnemers of overmacht. In geval van annulering door Laarbeek Actief heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde deelnamegeld.

Datum Tijd Prijs
28 sep 19:30 - 22:00 Gratis Inschrijven